Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

Onur Alsu, Siirt İl Özel İdarespor’da

Siirt İl Özel İdare Spor FK, dış transfer çalışmaları kapsamında deneyimli stoper oyuncusu Onur Alsu ile anlaştı.

Geçen sezon Temsilcimiz Elazığspor’da oynayan 25 yaşındaki defans oyuncusu Onur Alsu, devre arasında transfer olduğu 68 Aksarayspor’dan ayrılarak, yine Misli.com 3.Lig’de yer alan Siirt İl Özel İdarespor ile anlaşma sağladı.

Geçtiğimiz sezon devre arasında alacakları nedeniyle TFF'ye başvurup sözleşmesini tek taraflı fesih eden ve  Elazıpspor'dan ayrılan genç stoper Onur Alsu 3.Lig Takımları'ndan Siirt Özel İdarespor'la sözleşme imzaladı...

T.Y Elazığspor’da alacakları nedeniyle TFF’ye başvurarak, 1 Ocak 2021 itibariyle serbest kalarak 68 Aksaray Belediyespor'a transfer olan Onur Alsu'nun yeni durağı Siirt oldu.

Elaziz Belediyespor’dan 2018-2019 sezonunda Elazığspor’a transfer olan ve bordo beyazlı forma ile 45 maça çıkan Onur Alsu  geçen sezon çıktığı 17 maçta 1111 dakika görev aldı.

Misli.com 3. Lig ekiplerinden Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü, dış transferler çalışmalarının devam ettiğini belirten Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat “Transfer çalışmalarımız devam eder iken takımıza yeni transferlerimizi gerçekleştiriyoruz.

Bu kapsamda Elazığ ve Aksaray Sporda top koşturan başarılı, deneyimli oyuncu Onur Alsu ile anlaştık. Siirt için hayırlı ve uğurlu olması diliyorum” dedi.



Transfer ile ilgili açıklamalarda bulunan Siirt İl Özel İdarespor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat yaptığı açıklamada “ Transfer çalışmalarımız devam eder iken, takımımıza yeni transferlerimizi gerçekleştiriyoruz.

Bu kapsamda Elazığspor ve 68 Aksarayspor’da top koşturan başarılı, deneyimli oyuncu Onur Alsu ile anlaştık. Siirt için hayırlı ve uğurlu olması diliyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol