Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

Or’dan  Akşener’in Programına Davet

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or,  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Elazığ programına ilişkin açıklamalarda bulundu. Or, “ Ülkemizin siyasi kaderini değiştirecek olan İYİ Parti  Genel Başkanı’mız Meral Akşener, 05 Kasım 2021 Cuma günü, Elazığ’da bir dizi esnaf gezisinde bulunmak ve  Elazığ halkı ile bir araya gelmek üzere ilimize teşrif edecektir.” dedi

                “Genel Başkanımız Birebir Görüşmeler Yapmaktadır”

Açıklamalarını sürdüren Or; “Genel başkanımız; milletin derdini dinlemek, mağduriyetleri belirlemek, ülkemizin ekonomik sıkıntılar yaşadığı şu dönemde; bir nebze olsun milletimizin yüreğine su serpmek, siyasilerin ve geleceğimizi yönlendirecek hükümetlerin yol haritalarını, milletin  temenni ve dileklerine göre çizmek için her il, ilçe, belde, mahalle ve köylerimizi gezerek, birebir görüşmeler yapmakta, onları dinlemektedir. “ifadelerini kullandı.  

                “Tüm Konuların Birebir Takipçisi Olmaktadır”

Akşener’in halkın taleplerini meclis kürsüsünden dile getirdiğini de belirten Or, “Genel başkanımız gezilerde halkımızın dertlerini, arzu ve isteklerini not alarak, milletin kürsüsünde milletin sesini duyurmaktadır. Genel başkanımız, özellikle geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin görüş, öneri ve fikirlerine ayrıca saygı duyarak, onların dertlerini ayrı ayrı dinlemektedir. Bu gezi ve ziyaretlerin sonucunda; eksiklik, sıkıntı ve olması gerekenleri de, hükümete uyarı niteliğinde hatırlatmakta ve tüm konuların birebir takipçisi olmaktadır.

Elazığ halkının misafirperverliğini göstereceğinden, genel başkanımızı ana, bacı, devlet insanı niteliğinde karşılayarak, ağırlayacağından hiç şüphemiz yoktur.  Tüm İYİ Parti üyelerimiz, siyasi partiler ve üyeleri ile tüm Elazığ halkımız genel başkanımızın Elazığ programına davetlidir.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol