Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

OSMAN PAŞA VE ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMADIK

Bitlis’te kaza kırıma uğrayarak düşen helikopterde şehit olan 8'inci Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş ve 10 silah arkadaşının şahadetinin üzerinden 1 yıl geçti.

4 Mart 2021 tarihinde Bitlis'in Tatvan İlçesi'nden Elazığ olmak üzere bütün Türkiye’yi yasa boğan acı bir haber duyuldu. Bingöl'den Tatvan'a gitmek üzere havalanan askeri bir helikopterin, kaza kırıma uğradığı ve helikopterin içindeki 11 askerin şehit düştüğü haberi, Türkiye’yi yasa boğdu.

Şehitlerden birinin 8'inci Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş’ın olduğunun öğrenilmesi, Elazığ’daki acıyı arttırdı.

8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş'ın da bulunduğu 11 askerin naaşı Elazığ Havalimanı'ndan törenle Ankara'ya uğurlanırken, Osman Paşa ve 10 asker Ankara’da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı devlet töreniyle son yolculuğuna uğurlanmıştı.

ELAZIĞLILAR OSMAN PAŞA’YI UNUTMADI

Elazığ Valisi Ömer Toraman, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Sermin Balık, Zülfü Demirbağ, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve çok sayıda siyasi, STK temsilcisi, kurum, kuruluş ve vatandaş, yayımladıkları Şehit Korgeneral Osman Erbaş ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle andı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol