Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA

Bu haber kez okundu.

Özel İdare Yaptığı Çalışmaları Açıkladı

       Elazığ İl Özel İdaresi’nden yapılan açıkalmada, “  Elazığ İl Özel İdaresi, merkez köylerde gerçekleştirdiği yol yapım çalışmalarını ilçelere bağlı köylerde de devam ediyor. Elazığ’ın ulaşım ağının güvenli ve konforlu olması için aralıksız bir şekilde çalışan İl Özel İdaresi, köy yollarında, bir yandan asfalt serimi diğer yandan da, stabilize malzeme serimi gerçekleştiriyor. Elazığ İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, Baskil ilçesinin Aşağıkuluşağı Beyler Mezrası’nda gerçekleştirdikleri asfaltlama çalışmaları kapsamında 3 Km.  1.kat asfalt (sathi) kaplama yapım işini tamamladı.” denildi.

Şehid Sakınç’ın Kabrinin Yolu Da Asfaltlandi

          Açıkalmanın devamında ise şu ifadelere yer verildi; “ Gerçekleştirilen çalışma ile güzergâh üzerinde bulunan ve 2017 yılında şehit olan şehidimiz Enes Sakınç’ın, kabrinin yolu da asfalta kavuşmuş oldu.  Elazığ İl Özel İdaresi ekipleri ,Keban ilçesinde ise stabilize malzeme serimi çalışmaları gerçekleştiriyor.  Keban ilçesinin Sağdıçlar köyünde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında; yolun 2. Km kısmında stabilize malzeme serme, sulama ve sıkıştırma çalışması tamamlandı.

            Elazığ İl Özel İdaresi diğer köylerde de, toplam 15 km stabilize yol çalışması yaparak, köy yollarında ulaşımın daha güvenli ve konforlu bir niteliğe kavuşmasını sağlamış  olacak.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol