Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

Palu Belediyesi  Haberimiz Sonrası Yanlıştan Döndü

Günışığı Gazetesi olarak sorumlu yayıncılık anlayışıyla hareket ederek, hukuksuzluğun önüne geçmek için, yaptığımız haber sonrasında  Palu Belediyesi yanlıştan döndü.

Haber: Faik Akgün

 Çarşamba günü, Palu Belediyesi’ndeki, hukuksuz işçi alımlarının önüne geçmek için yayımladığımız haberimiz sonrasında, bütün ülke ayağa kalkmış ve hukuksuzluğun durdurulması için  tüm kesimlerden,   Palu Belediye Başkanı Bekir Yıldırım’a çağrı yapılmıştı. Haberimizin etkisi ile hukuksuz uygulamada ısrarcı davranamayan, Palu Belediye Başkanı Bekir Yıldırım yayınladığı basın açıklaması ile Palu Belediyesi’ne işçi alımının durdurulduğunu açıkladı.

“Palu Belediyesi’ne Herhangi Bir Personel Alımı Yapılmayacağını Bütün Kamuoyuna Duyurur Hemşerilerimize Saygılarımı Sunarım”

 Palu Belediye Başkanı Bekir Yıldırım tarafından hukuksuz uygulamadan geri dönüldüğünün ifade edildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi; ” Palu Belediyesi’nde göreve geldiğimiz günden itibaren, temizlik işçisi ihtiyacı olduğunu her zaman belirttik. Geçen günlerde bu ihtiyaç doğrultusunda; Belediye’ye 5 kişilik temizlik işçisi alımı yapacağımızı duyurduk.  Bizim ifade etmek istediğimiz;  belediye seçimleri öncesi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun namus şeref sözü vererek, belediyeleri aldıklarından sonra çalışan 1 kişinin dahi işten çıkarılmayacağını, olur da çıkartılırsa, elinden tutup işine geri başlatacağını özellikle deklare etmesiydi.  Gelinen süreçte Kılıçdaroğlu’nun ‘Dün dündür bugün bugündür’ siyaset anlayışıyla, CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’nın, tasarruf adı altında  13 bin  kişiyi çıkartması ve yerine yaklaşık 45 Bin  kişiyi almasıdır. Bu alımlarında Millet İttifakı partilerinden % 35’i CHP referanslı, %15’i İYİ Parti referanslı, isim belirtilmeden %15’i de HDP referanslı olduğu bizatihi CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı tarafından açıkça belirtilmiştir.

Palu Belediye’sine, ihtiyaç duyulan temizlik işçisi olarak alınacak 5 kişinin asılsız haberler çıkartılarak siyasi malzeme yapılması ve Palu’da bugüne kadar hemşerilerimiz için yapılan hizmetlerin görmezden gelinmesi son derece düşündürücü ve üzücüdür.

Ayrıca benim, bir basın mensubuyla telefonda gerçekleştirdiğim bu kısa sohbeti, İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or'un, çarpıtarak AK Parti'li Belediyeleri hırsızlıkla suçladığım yönündeki edep dışı ifadeleri yalan ve iftiradır. İstemeden incittiğim partili arkadaşlarımın haklarını helal etmelerini zira sözlerim yukarıda da belirttiğim üzere başta İstanbul olmak üzere diğer muhalif belediyelerin yapmış olduğu yolsuzluk ve usulsüz uygulamalarıdır. Zira hırsızlık, yolsuzluk ve yalan muhalefetin kendisine yakıştırdığı  çamur ve çukur siyasetinin ürünleridir.

Gelinen bu noktada, Palu Belediyesi’ne herhangi bir personel alımı yapılmayacağını bütün kamuoyuna duyurur, hemşerilerimize saygılarımı sunarım. “

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol