Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

Palu Havzası Suya Kavuşuyor

DSİ 9. Bölge Müdür Vekili Erol Taş ile Floret Botanik İnşaat Madencilik Tekstil Gıda Turizm İth. İhr. San. ve Tic. Ltd. Şti. arasında imzalanan protokolle bölgede 3 Bin 860 dekar tarıma elverişli alanın suyla buluşacağı ifade edildi.

 

DSİ9. Bölge müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Elazığ Palu Büyükdere Mikrohavzası (Bozçanak Havey Mezrası, Bozçanak Hanönü Mezrası, Baltaşı) Sulamaları İnşaatı işine ait sözleşme, 31.03.2021 tarihinde DSİ 9. Bölge Müdür Vekili Erol TAŞ ile Floret Botanik İnşaat Madencilik Tekstil Gıda Turizm İth. İhr. San. ve Tic. Ltd. Şti. arasında imzalandı.Güvenilir için kazandıran bet siteleri.

Elazığ Palu Büyükdere Mikrohavzası (Bozçanak Havey Mezrası, Bozçanak Hanönü Mezrası, Baltaşı) Sulamaları İnşaatı işine ait sözleşme kapsamında; Bu proje ile belirtilen yerleşim birimlerimize ait 3.860 dekar tarıma elverişli arazinin cazibeli borulu sulama şebekesi ile sulanması temin edilecektir. Hayırlı olsun.” Denildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol