Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

Patates Gerginliği Yaşandı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin almış olduğu karar doğrultusunda üreticilerinden temin edilen patates ve soğanlar ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya başlandı.  Elazığ’da da dağıtımına başlanan patates ve soğanlar zaman zaman gerginliğe neden oluyor.  Geçtiğimiz gün  Rızaiye Mahallesi’nde  gerçekleşen dağıtımda zaman zaman gerginlikler meydana geldi ve  istenmeyen görüntüler ortaya çıktı.

Ücretsiz Patatesi Gören Koştu

 Rızaiye Mahallesi’ndeki patates dağıtımında vatandaşların ortaya koyduğu görüntü dikkat çekti. Ücretsiz olarak dağıtılan patateslerden almak isteyen vatandaşlar adeta birbirleriyle yarışırken, ücretsiz dağıtım olduğunu gören vatandaşların  patatesten almak için dağıtım noktasındaki araca yetişebilmek için koştuğu ve yoğun bir efor sarf ettiği gözlendi.

  Dağıtım Sırasında  Zaman Zaman Gerginlikler Oluştu

Ücretsiz olan patatesten almak isteyen vatandaşlar ile dağıtımı yapan görevliler arasında zaman zaman tansiyon yükseldi. Gerginlikler oluştu. Bir vatandaşın ücretsiz patatesten alamadığı için ortaya koyduğu tepki şaşırttı.   Görevlilerin dağıtımlar sırasında ücretsiz patates almak isteyen vatandaşlardan nüfus cüzdanı istemesi vatandaşlar tarafından tepki ile karşılandı.  Vatandaşlar ücretsiz bir şekilde patates dağıtıldığını gördüklerini bu nedenle yanlarına nüfus cüzdanlarını almadan çıktıklarını ifade ederek nüfus cüzdanlarını almak için evlerine döndükleri takdirde patatesin kalmayacağını dile getirdiler.     

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol