Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi

Bu haber kez okundu.

PERILER'DEN İLK GALİBİYETİ

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü, 5. Hafta karşılaşmasında ilimizde ağırladığı Beşiktaş HDI Sigorta'yı 83-77 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini aldı. 20 Kasım Cumartesi Günü Saat 14.30'da İl Özel İdaresi Çimentaş Spor Salonu'nda oynanan müsabakanın ilk periyodu 26-24 konuk ekibin üstünlüğü ile sona erdi.

2.Periyotta rakibini adeta sahadan silen Elazığ Özel İdare Spor Kulübü, bu bölümü 24-9 üstün tamamlayarak soyunma odasına 48-35 önde gitti. 3. Periyotta Elazığ İl Özel İdarespor 13, Beşiktaş ise 20 sayı üretirken, skor 61-55’e geldi. Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan son periyot 22-22 eşitlikle tamamlanırken, rakibi Beşiktaş'a geçit vermeyen Elazığ Özel İdare Spor Kulübü, müsabakadan 83-77 galip ayrılan taraf oldu.

Temsilcimizde attığı 27 sayı ile Kolby Brennan Morgan maçın yıldızı olurken, Lindsey Denise Pulliam 24, Albina Razheva ise 18 sayı üretti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol