Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK

Bu haber kez okundu.

Periler Hocasını Buldu

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde sezonun ilk yarısını 12 mağlubiyet, 1 galibiyetle son sırada tamamlayan Elazığ İl Özel İdare’de Hakan Acer’den boşalan başantrenörlük koltuğu için Mehmet Özkanla anlaşma sağladı.

Sezona Aziz Akkaya ile başlayan daha sonra Hakan Acer ile yola devam eden İl Özel İdare Kadın Basketbol takımında kötü sonuçların ardından yollarını ayırdığı Hakan Acer’in yerine daha önce Adana Basketbol ve Osmaniye Basket’te görev yapan Mehmet Özkan ile anlaşma sağlanarak takımın başına getirildiği açıklandı.

Adana doğumlu olan ve Adana basketbolu için önemli çalışmaları olan Özkan, BB. Adana Basketbol’un başında süper lig ve Avrupa ligi deneyimine sahip.

Elazığ’a gelen yönetimle son görüşmeleri yapan genç çalıştırıcı, takımın haftasonu oynayacağı Hatayspor maçında takımın başında olacak.

 İl Özel İdare Kadın Basketbol takımı Basın Sözcüsü Orçun Çoşkun “ Mehmet Özkan hocamız ile anlaştık ve kendisi takımımız ile birlikte idmanlara başladı.

Takımımızın kadrosuna takviye çalışmalarımız da devam ediyor.

İki oyuncu ile görüşmelerimiz sürüyor. Bunlarla anlaşınca kamuoyu ile paylaşacağız. Hedefimiz sezona başlarken de belirttiğimiz gibi ligde kalmak.

İkinci yarıda bir ivme yakalayıp bu hedefimize ulaşmanın mücadelesini vereceğiz.” Dedi.

Anahtar Kelimeler:
Periler Hocasını Buldu

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol