Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

“Play-Off’a kalacağız”

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Lig'i 9. Hafta erteleme maçında Birevim İl Özel İdare, kendi evinde oynadığı Bellona Kayseri Basketbol takımını 89-76 mağlup etti. Galibiyet sonrası açıklamalarda bulunan Birevim İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Aziz Akkaya,” Ben hep iddialı konuşuyorum.

Biz Play-Off’a kalacağız. Avrupa Kupası’nda biz çok iyi yerlere gideceğiz.

Ben buna inanıyorum.

Çeyrek final, yarı final niye oynamayalım.

  Çünkü arkamızda destek var” ifadelerini kullandı.

“BİR TEK EKSİĞİMİZ GALİBİYETTİ ARTIK BUNDAN SONRA GERİ DÖNÜŞÜMÜZ YOK”

Takımın çok iyi olduğunu ama beraber çalışmaya ihtiyaç olduğunu ifade eden Akkaya,”Bütün takımımı tebrik ediyorum. Daha önce de söylemiştim bizim takımımız iyi takım. Bir tek şey beraber çalışmaya ihtiyacımız var. Bu takımın olduğu yer bu takımın hakkı değil. Çünkü bu takımı gerçekten gerek yönetim kurulumuz olsun, gerek Birevim olsun gerek İl Özel İdare olsun, başkanımız olsun hepsi çok destek oluyor. Bir tek eksiğimiz galibiyetti artık bundan sonra geri dönüşümüz yok” şeklinde konuştu

“AVRUPA KUPASI’NDA BİZ ÇOK İYİ YERLERE GİDECEĞİZ”

Verilen destekle ligde ve Avrupa kupalarında iyi yerlere gideceklerini belirten Akkaya.”Biz geçen hafta da galip gelebilirdik. Ama geçen hafta 2 tane yeni oyuncunun rotasyona yeni katılmasıyla bizim için sıkıntı olmuştu. Ama bugün herkes gerçekten çok iyi oynadı. Ben hep iddialı konuşuyorum. Biz Play-Off’a kalacağız. Avrupa Kupası’nda biz çok iyi yerlere gideceğiz. Ben buna inanıyorum. Çeyrek final, yarı final niye oynamayalım.  Çünkü arkamızda destek var. Bir tek eksiğimiz taraftar. Ama onların dualarını da burada hissediyoruz gerçekten. Bütün Elazığ halkına hediye ediyorum bunu. Şimdiye kadar yaptıklarımız için özür diliyoruz. Bundan sonra daha iyi olacağız” dedi.

BAŞKAN VE ANTRENÖR OYUNDAN ATILDI…

Öte yandan Birevim İl Özel İdare – Bellona Kayseri Basketbol takımı karşılaşmasında konuk takım Başkanı ve Başantrenörü hakeme itirazları nedeniyle oyundan atıldı.

B. Kayseri Kulüp Başkanı ve Başantrenörü oyundan atıldı

Herbalife Nitrition Kadınlar Basketbol Süper Lig 9. Hafta erteleme maçında karşı karşıya gelen Birevim İl Özel İdare- B. Kayseri Basketbol takımı maçında konuk takım Başantrenörü Ayhan Avcı ve Kulüp Başkanı Ömer Yağmur sert itirazları nedeniyle hakem tarafından diskalifiye edildi. Karşılaşmanın 4.çeyreğinin hemen başında Baş Antrenör Ayhan Avcı yaptığı itirazları nedeniyle oyundan atıldı. Sonrasında B. Kayseri Basketbol Kulüp Başkanı Ömer Yağmur saha kenarına inerek yaptığı sert itirazlar nedeniyle hakem tarafından diskalifiye edilerek sahadan gönderildi. Yapılan diskalifiye sonrası Başantrenör Ayhan Avcı yerine Yardımcı Antrenör Selim Aldağ geçti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol