Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA

Bu haber kez okundu.

PROJE  GELENEKSEL HALE GELİYOR

Geçtiğimiz yıl sınırlı sayıda okulda yapılan ve öğrenciler kadar, eğitimcilerden de büyük destek gören Sevgili Günlüğüm Projesi,  bu yıl  Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla üç lise ve üç ortaokulda uygulanmaya başlandı.

Komşuluk Mazi Olmasın Proje Gurubu tarafından yürütülen proje kapsamında, geçtiğimiz günlerde okullarda projeyi yürüten; edebiyat ve Türkçe öğretmenleriyle bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Günlük tutma ve günlüğün edebiyatımızdaki önemi hakkında bir sunum yapan Fırat Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatih Arslan, yazmanın temelinin günlüklerden geçtiğini kaydetti.

HEFİAD Başkanı Mehmet Gürdaş ise Komşuluk Mazi Olmasın Proje Gurubu’nun, en önemli faaliyetlerinden birinin, Sevgili Günlüğüm projesi olduğunu, projenin her geçen gün artan bir ilgi ile daha fazla okulda uygulanmaya başlanmasından dolayı mutlu olduklarını kaydetti.

 Ağaçlandırma çalışmalarına da, destek veren ve özel hatıra ormanları oluşturulan proje kapsamında bu yıl, Fırat Üniversitesi Kesikköprü Yerleşkesi’ ne 4 bin 111 ağaç dikilirken, Harput 15 Temmuz Şehitler Hatıra Ormanı’na da, ağaç dikimi yapıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol