Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

PROJEDE SONA GELİNDİ

Ulukent Mahallesi’nden başlayıp Salıbaba Mahallesi’ne kadar devam eden ve Ulukent, Doğukent, Sanayi, Salıbaba ve Kırklar Mahalleleri olmak üzere beş mahalleyi kapsayan projeye ilişkin, bilgi alan Başkan Şerifoğulları çalışmaların, büyük oranda bittiğini belirtti.

Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor


Büyük oranda biten projede, asfalt çalışmalarının devam ettiğini belirten Elazığ  Belediye Başkanı Şahin  Şerifoğulları, asfalt çalışmalarının da mevsim koşullarıyla paralel ilerlediğini ifade ederek şu açıklamalarda bulundu:


“Toplamda 67 bin 136 metrekarelik bir alanda gerçekleştirdiğimiz, Kanal Boyu Çevre Düzenleme ve Park Yapım İşi çalışmalarımız hızla ilerliyor.

Kısa süre önce yeşillendirme ve ağaç dikim çalışmalarımızı da tamamladığımız, yeni yaşam alanımızda çift şeritli yol yapım çalışmalarımız devam ediyor.

Bugüne kadar toplamda bin 200 metre asfalt serimi yaptık.

Asfalt çalışmalarımızı, mevsim koşullarının elverişliliğine göre belirlediğimiz için geri kalan etapları da, inşallah önümüzdeki günler içerisinde tamamlayacağız.

Yol çalışmalarını ve dekoratif aydınlatma çalışmalarımızı da, gerçekleştirdikten sonra inşallah bu yılın sonunda söz verdiğimiz gibi Kanal Boyu Çevre Düzenleme ve Park Yapım İşi Projesi’ni bitirmiş olacağız.

Hemşerilerimize şimdiden hayırlı olsun.”

Anahtar Kelimeler:
PROJEDE SONA GELİNDİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol