Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Bu haber kez okundu.

Projenin Kapanış Programı Yapıldı

 Projenin kapanış programı ile ilgili olarak Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Bakanlığımız, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan ve ilimizdeki imam hatip liselerinde uygulanan, ‘Oku-Yorum’ adlı kitap okuma ve kitap tahlili programının kapanış programı, İmam Efendi Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleştirildi.

Etkinlik boyunca, her hafta bir öğrenci gurubu ve alanında uzman bir konuğun katılımı ile belirlenen kitaplar okunarak, bu kitaplar hakkında video konferans yöntemiyle toplantılar gerçekleştirilerek, değerlendirmelerde bulunuldu. Her öğrenci gurubu, kendi okuduğu kitapla ilgili değerlendirmelerde bulunarak etkinliğe iştirak etti. Öğrencilerimizi, okumaya teşvik etmek, okuduklarını anlamalarını ve yorumlayabilme kabiliyetlerini geliştirmek amacıyla, yapılan etkinliklerin sonunda düzenlenen final programına, Elazığ il Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk' te katıldı.”

“Her Hafta Kitap Tahlili Programına Katılıyorum”

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, programda yaptığı açıklamada, 24 Kasım 2017 de başlatılan,  Elazığ Her Yerde Okuyor Projesi’nin, amacının öğrencileri okumaya ve okuduğunu anlamaya teşvik etmek olduğunu ifade etti. Gürtürk;”Bu etkinliğe, katılan tüm öğrencilerimizi ve velilerini, canı gönülden tebrik ediyorum. Ben de, hiç aksatmadan bir gurup arkadaşımla, her hafta kitap tahlili programına katılıyorum.

Kitabın dünyaya açılan en önemli kapı olduğunu bilerek, çocuklarımızı okumaya teşvik etmek için elimizden gelen tüm gayreti sarf ediyoruz. Ben, projede emeği geçen tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimizi bir kez daha, bu güzel ve anlamlı etkinliğe katkılarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Etkinliğin sonunda başarılı öğrencilere müdür Gürtürk tarafından  tablet  hediye edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol