Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır… BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

Radyo Kent, Efsane Kadroyla Yeni Yayın Dönemine Gümbür Gümbür başladı

Elazığ basın sektörünün duayen isimlerinden Mustafa Karatepe'nin imtiyaz sahibi olduğu Radyo Kent, 1 Kasım 2020 tarihi itibariyle yeni yayın dönemine gümbür gümbür başladı.

 90.5 frekansıyla Elazığ'da yayın yapan Radyo Kent, yeni sezonda birçok yeniliğe imza attı. Müzik yayınının yanısıra hayata dair bir çok alanda yayın yapacak olan Radyo Kent, yeni formatıyla alışılmışın dışında örnek bir kamu hizmeti sunacak. 

YAYIN AKIŞINA YENİ PROGRAMLAR EKLENDİ

Radyo Kent, yeni sezonda yayın akışına yeni programlar ekledi. Radyoda haftanın belirli gün ve saatlerinde yaşam, sağlık, eğitim, dini, siyasi içerikli programlar yer alacak. Ayrıca çiftçinin sesi, kentin durağı, mahalli kültür, panorama, günün içinden gibi programlar da dinleyicilere ulaşacak. 

MÜZİK FORMATI DEĞİŞTİ

Radyoda yapılan en önemli farklılık ise müzik formatındaki değişiklik oldu. Yönetim kurulunun aldığı kararla Radyo Kent'te bundan böyle her türlü müzik çalınacak. 
Raydo Kent İmtiyaz Sahibi Mustafa Karatepe, yaptığı açıklamada, "Radyoda bugüne kadar tek düze bir yayıncılık anlayışımız vardı. Daha önce tek bir müzik rotası çizmiştik. Bundan sonra her telden müzik olacak radyoda. Arabeski de olacak, halk müziği de olacak, mahalli müzik de olacak. Her yayıncının kendine ait bir müzik formatı olacak." dedi.

EFSANE YAYINCILAR RADYO KENT'TE

Radyo Kenti daha da farklı kılacak bir yenilik ise yayıncı kadrosu oldu. 1990 yıllarda Elazığ'da hizmet veren güçlü sesler, yeni yayın döneminde Radyo Kent kadrosuna katıldı. Radyoculuk sektöründe efsane olan isimler, dinleyicilerine adeta bir nostalji yaşatacak. 

Radyo Kent yeni yayın döneminde Serap Çiçek, Mustafa Gür, Köksal Yılmaz, Ziyaddin Akgüneş, Ali Kaya, Vahap Yüzgeç, Fikriye Susam, Bircan Çınar, Nesrin Baysal, Taner Şahin, Aziz Dinç, Gülşah Altaş ve Murat Atılgan dinleyicileri ile birlikte olacak. 

GÜLŞAH ALTAŞ GENEL MÜDÜR OLDU

Radyo Kent'in yeni yayın döneminde başka bir yenilik daha gerçekleşti. Elazığ'ın sevilen ve güçlü seslerinden biri olan Gülşah Altaş, Radyo Kent'in Genel Müdürlüğüne atandı. 4 yıldır Radyo Kentte 'Kentin Durağı' adlı programın yapımcılığını ve sunuculuğunu başarıyla yürüten Gülşah Altaş, yönetim kurulu tarafından Genel Müdürlüğe getirildi. 

Gülşah Altaş, yaptığı açıklamada, kendisini bu göreve layık gören imtiyaz sahibi Mustafa Karatepe'ye teşekkür ederek, "İnşallah bu görevimizin de üstesinden geleceğiz. Radyo Kent olarak zaten başarılı bir yayın politikamız vardı. Başarılı bir çizgimiz vardı. Bunu, aramıza katılan yeni isimlerle birlikte katlayarak doruk noktaya ulaşacağız" dedi.   

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol