Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

RAFADAN TAYFA ELAZIĞLI MİNİKLERLE BULUŞTU

Ramazan etkinlikleri, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın şehrin gelecek vizyonuna değer kazandıran projeleri arasında yer alan Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilmeye devam ediyor. Elazığ Belediyesinin çocuklar için özel olarak düzenlediği Rafadan Tayfa Çocuk Tiyatrosu izleyicilerden tam not alarak büyük beğeni topladı.

Her akşam düzenlenen Elazığ Belediyesi Ramazan etkinliği kapsamında bu akşam saat 21.00’de miniklerin en sevdiği kahramanlar arasında yer alan Rafadan Tayfa Çocuk Tiyatrosu vatandaşların izdihamına uğradı.

Etkinliğe katılan vatandaşlar ramazan ayında böyle etkinliklerin olmasından dolayı çok mutlu olduklarını belirterek Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti.

CENGİZ ÖZKAN, ELAZIĞLILAR İLE BULUŞACAK

Her akşam 21.30’da başlayan Elazığ Belediyesi Ramazan programları kapsamında 5 Nisan Salı günü ezgileriyle gönüllere taht kuran Türk Halk Müziği Ses Sanatçısı Cengiz Özkan, Elazığlılar ile buluşacak.

 6 Nisan Çarşamba günü saat 21.30’da Nurullah Genç, 7 Nisan Perşembe günü saat 21.30’da Halis Aydemir Elazığlılarla buluşacak. Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “On bir ayın sultanı Ramazan ayının maneviyatının şehrimizde birlik ve beraberlik içinde coşkuyla yaşanmasına katkı sağlamak adına hazırladığımız Ramazan programlarımıza tüm hemşerilerimiz davetlidir” denildi.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol