Öne Çıkanlar Bina işleri yaptırılacaktır KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret

Bu haber kez okundu.

Rektör Göktaş Fakülteleri Ziyaret Etti

Bu kapsamda Tıp, Sağlık Bilimleri, Veteriner, Fen, İnsani ve Sosyal Bilimler, İlahiyat, Diş Hekimliği, Teknoloji, Mühendislik, Mimarlık, İktisadi ve İdari Bilimler, Su Ürünleri, Spor Bilimleri, Eğitim, İletişim Fakülteleri ile Yabancı Diller ve Sivil Havacılık Yüksekokulları‘nı ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Göktaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Prof. Dr. Soner Özgen ve Prof. Dr. Mehmet Yılmaz ile birlikte Fakülte Dekanları‘nı ziyaret ederek, fakültelerin son durumları hakkında bilgiler aldılar.

Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, fakültelerdeki akademik ve idari personelin durumu, birimlerin fiziksel gelişimi ile ihtiyaç ve sorunları hakkında bilgi sahibi olmak amacıyla yönetim olarak fakülteleri ziyaret ettiklerini belirterek, önümüzdeki hafta da Meslek Yüksekokulları‘nı ziyaret edeceklerini belirti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol