Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler  elazığ yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

Rektör Göktaş Yılın En Iyi Rektörü Seçildi

Türkiye'nin Protokol Dergisi 'BY Protokol' tarafından düzenlenen 2021 yılı Avrupa Ödülleri'nin ikincisi İstanbul Cemile Sultan Korusu’nda gerçekleştirildi.

Zafer Kiraz’ın sunumuyla gerçekleşen törene; Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş başta olmak üzere, siyasiler, bürokratlar, akademisyenler, oyuncular, iş ve sanat dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan BY Protokol Dergisi Yönetim Kurulu Başkanı Barış Yazıcı, büyük bir titizlikle ödül sahiplerini belirlediklerini ifade ederek yoğun gayret gösteren jüri üyelerine teşekkür edip ödül alan isimleri de tebrik etti.

Açılış konuşmalarının ardından ödül törenine geçildi. Gerçekleştirilen törende Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, yılın en iyi rektörü ödülüne layık görüldü. Rektör Göktaş’a ödülünü Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu takdim etti.

Yılın en iyi rektörü ödülünü alan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş yaptığı konuşmada, “Aziz şehir Elazığ’dan herkese selamlar getirdim. Bu ödülün verilmesinden dolayı BY Protokol Dergisi’nin sahibi Barış beye ve jüri üyelerine teşekkür ediyorum. Üniversitemizin ve akabinde Elazığ’ın çok daha iyi yerlere gelmesi için yoğun bir şekilde mesai saati gözetmeksizin çalışmaya devam edeceğiz. Bir kez daha bizlere bu ödülü layık gören jüri üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol