Öne Çıkanlar KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI Dağoğlu hayatını kaybetti PERİLER EVİNDE KAYBETTİ

Bu haber kez okundu.

REKTÖR PROF. DR. GÖKTAŞ, ELAZIĞ KÜLTÜR VE TANITMA VAKFI’NI ZİYARET ETTİ

Ankara’da gerçekleştirilen ziyarete, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz da katıldı. Rektör Prof. Dr. Göktaş, Elazığ Kültür ve Tanıtma Vakfı Başkanı Mehmet Çağlar ve vakıf yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Gerçekleştirilen görüşmede Fırat Üniversitesi ile Elazığ Kültür ve Tanıtma Vakfı’nın ortaklaşa yapabileceği çalışmalar görüşüldü.

İstişarelerin yapıldığı ziyarette Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, “Elazığ’ın faydasına çalışma yürüten her topluluk bizim için değerlidir.

Elazığ Kültür ve Tanıtma Vakfı da bugüne kadar Elazığ’ın tanıtımına çok ciddi anlamda destek sağlamış ve farkındalık oluşturan çalışmalara imza atmıştır.

Bundan sonra biz de üniversite olarak vakfımızla en üst düzeyde ilişki kurarak ortaklaşa projeler oluşturmaya hazırız.

Nazik ev sahipliğinden dolayı Vakıf Başkanı Mehmet Çağlar ve yönetimine çok teşekkür ederim” dedi.

Elazığ Kültür ve Tanıtma Vakfı Başkanı Mehmet Çağlar da nezaket ziyaretinden dolayı Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’a teşekkür ederek, Fırat Üniversitesi’nin Elazığ ve ülke için oldukça önemli olduğunu ve Fırat Üniversitesi’nin gelişimi ve tanıtımı için her zaman Rektör Prof. Dr. Göktaş’ın yanında ve destekçisi olacaklarını belirtti.

Gerçekleştirilen ziyarette Elazığ Kültür ve Tanıtma Vakfı Başkanı Mehmet Çağlar, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’a vakıf tarafından yapılan çalışmaları içeren bir hediye takdim etti. Rektör Prof. Dr. Göktaş da Başkan Çağlar’a Fırat Üniversitesi’nin saatini hediye etti.

E-Mail: basin@firat.edu.tr  Tel: (0424) 237 00 00 Dahili: 8681 Sosyal Medya Hesapları: Twitter: firatresmihesap  Instagram: firatresmihesap Facebook: frtbasinyayin

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol