Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

Saadet Partisi'nden Gazetemize Ziyaret

Başkan Akın ve beraberindeki heyet Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Nafiz Koca ve personelin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

"ELAZIĞ'IMIZIN VE ELAZIĞLI VATANDAŞLARIMIZIN YARARINA BU HİZMETİ HER DAİM SUNMUŞTUR"

Ziyarette değerlendirmelerde bulunan Saadet Patisi İl Başkanı Abdullah Akın, Günışığı Gazetesinin Elazığ'ın problemlerini gündeme getirerek çözümler bulunması için çalıştığını belirterek, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü hasebiyle, Günışığı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nafiz Koca'yı ziyarete geldik. Kendilerine misafirperverliklerinde dolayı teşekkür ediyorum. Gerçekten Elazığ'ımız zorlu dönemlerden geçti. Bu zorlu dönemlerde Günışığı Gazetesi en etkili şekilde Elazığ'ımızın problemlerini, bütün siyasilerin görüşlerini gündeme getirdi. Bu problemlerin çözülmesi hususunda, Elazığ'ımızın ve Elazığlı vatandaşlarımızın yararına bu hizmeti her daim sunmuştur. Bundan sonrada bu şekilde hareket edeceğinden gerçekten hiç bir şüphemiz yok. Önerilerini ve tavsiyelerini inşallah en kısa sürede toplum yararına hizmete geçireceğimizden kendilerinin şüphesi olmamasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

"ELAZIĞ'IN CAN ÇEKİŞTİĞİ BİR ORTAMDA EN ÇOK DA SİYASİLERE  İHTİYACIMIZ VAR"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve siyasilerin sadece özel günlerde değil her zaman beraber olmayı arzuladıklarını dile getiren Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Nafiz Koca, "Gazeteciler olarak özel bir günümüz, özel günümüzde bizleri hatırlayıp hanemizi ziyaret eden Saadet Patisi İl Başkanı ve yönetim kurulu üyelerimize hoş geldiniz diyorum. Aslında özel günün farklı bir anlamı da var. Biz böyle siyasetçileri sadece bugünlerde değil, diğer günlerde de gelmelerini veya sürekli onlarla beraber olmayı arzuladığımız bir durum. 24 Ocak depreminden bu tarafa ve Elazığ'ın can çekiştiği bir ortamda en çok da siyasilere  ihtiyacımız var. Çünkü yazdıklarımızın, gündeme getirdiklerimizin dikkate alınıp, uygulamaya konulması en büyük arzumuz. Burada da tabi ki sayın başkanımızın teknik yapıya ve donanıma sahip olmasını ayriyeten öneriyoruz. Bazen sitemlerimiz, serzenişlerimiz oluyor. Sağ olsun sayın başkanımız, gayet hoşgörülü bir şekilde sitemlerimizi dikkate alıp, kendi farkındalıklarını ve diğer siyasilerden farklı olduklarını göstererek sorunların üzerine gidiyorlar. Bundan da müteşekkir olduğumuzu bildirmek istiyorum. Şehrin problemleri belli. Özelikle depremlerin yaraları sarılmamışken, geçmişteki milli görüş geleneğini sürdürerek şunu arzu ettiğimizi ifade etmek istiyorum, bir zamanlar milli görüşün Elazığ'da siyasetin dışında güzel bir kanaat önderlerinin oluşturduğu müşavere kurulları vardı. Milli görüş geleneğinden gelmesin veya benimsemesin, şehrin bütün insanları o müşavere kuruluna karşı bir güven duyguları vardı. Başları sıkıştıklarında ya da şehirde bir problem olduğunda adeta onları kanaat önderi olarak görüp, onların bilgilerine başvururlardı. Saadet Partisinden biz yine öyle bir kanaat önderi kitlesini yetiştirmesini istiyoruz. Çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol