Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı yeniufuk elazığyeniufuk elazığdanhhaberler yerelhaber  elazığ

Bu haber kez okundu.

Şahinkaya” mahalle oluyor

Başkan Şerifoğulları, Şahinkaya Sakinleriyle Buluştu Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Belediye Meclisinde alınan karar doğrultusunda Elazığ’ın 39. mahallesi olma statüsüne geçen Şahinkaya’ya ziyarette bulundu.

Vali Erkaya Yırık ve Milletvekili Tolga Ağar ile birlikte çiçeği burnunda mahalleye konuk olan Başkan Şerifoğulları, mahalle sakinlerinin yeni durum ile ilgili görüşlerini ve mahalleleriyle alakalı taleplerini dinledi.

‘Şahinkaya Belediye Sınırlarına Dâhil Oldu’ Şahinkaya sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada, mahalle statüsüne geçen köyün, artık belediye hizmet sınırlarına dâhil olduğunu ve hizmetlerden etkin bir şekilde faydalanacağını kaydeden Başkan Şerifoğulları, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: “Şahinkaya mahallemiz çiçeği burnunda sayılır.

Bizlerde Valimiz ve Milletvekilimiz ile birlikte sizlerin sıkıntılarını yerinde dinleyip çözüm bulmak için geldik. Bugüne kadar köy statüsünde olan Şahinkaya artık mahalle statüsüne geçerek Elazığ Belediyesi sınırları içerisine dâhil oldu.

Bu bağlamda belediye hizmetlerinden ziyadesiyle faydalanacaktır.

Amacımız tamamen hızlı ve etkin bir şekilde size hizmetlerimizi sunabilmektir.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol