Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK

Bu haber kez okundu.

Şahinkayalılardan İstasyon Eylemi

Elazığ’ın yeni mahallelerinden olan, Şahinkaya Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar yapılmak istenen baz istasyonuna karşı tepki göstererek eylem yaptılar. Mahalle sakinleri, baz istasyonunun başka yere taşınmasını isteyerek, istasyonun kurulduğu alan da ateş yaktılar.

Yetkililerin para için insanların sağlığıyla oynadıklarını söyleyen vatandaşlar, bu durumdan şikayetçi olduklarını belirtti.

‘’Park Alanının Yanına Baz İstasyonu Kurdular.’’

 Mahalle sakinleri adına açıklamada bulunan Mücahit Yılmaz; ''Bütün vatandaşlar toplandı. 20 gündür herkes yetkililere ulaşmaya çalışıyor. Çünkü buraya bir baz istasyonu kuruldu. Yetkilileri aradığımızda bize çalışmaları durduracaklarını söylüyorlar fakat 1 saat sonra çalışmalara devam ediyorlar. Her yer pislik içinde ve ilgilenecek tek bir yetkili bile yok. Ben burada ev aldım, eğer buraya baz istasyonu kurulacaksa ben evi almaktan vazgeçiyorum. Baz istasyonunun burada olması herkes için sıkıntılı. Baz istasyonunun kurulduğu yerin hemen yanı park alanı. Vatandaşlar olarak toplandı ama çözüm bulamadık. Uğraşacak veya ilgilenecek hiç kimse yok. Yetkililer neden buradaki sorunlarımıza çözüm bulmuyor.'' dedi.

‘’Mahallemizde Radyasyon Yayan Baz İstasyonunu İstemiyoruz.’’

Mahallelerinde radyasyon istemediklerini ifade eden mahalle sakini Hüseyin Filiz ise  ''Burada baz istasyonu istemiyoruz. Başka bir arsaya veya dağa götürsünler. Kanser yayan şeyi getirip çocuk parkının yanına kuruyorlar. Mahalle sakinleri olarak bu durumdan çok şikayetçiyiz. 50 yıldır burada yaşıyoruz ve mahalle sakinleri olarak radyasyon yayan bu baz istasyonunu mahallemizde istemiyoruz. ''ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol