Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

Sahte Polisler Jandarma Operasyonu İle Yakalandı

Elazığ Merkeze bağlı Sarıçubuk köyünde yalnız yaşayan 81 yaşında ki Ümmügülsüm Demir isimli yaşlı kadını kendilerini polis olarak tanıtan ve 7 Bin lira para, 3 çeyrek altın,2 yarım altın1 adet gram altınını aldılar.

Para ve altınlarını kaptırdıktan sonra dolandırıldığını anlayan Ümmügülsim Demir, jandarmaya ihbarda bulundu. Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ihbar üzerine yaşlı kadının birikimini bulmak ve şüphelileri yakalamak için tüm birimlerini harekete geçirdi.

Elazığ İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT ve karakol ekipleri sahada çalışma yaparken Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ise teknik olarak araştırma yapmaya başladılar. Yapılan çalışmalar sonucunda, M.Y. Ş.K. isimli sahte polisler Jandarma timleri tarafından kıskıvrak yakalandılar.

Jandarma ekipleri sahte polislerin evlerine eş zamanlı operasyon yaptı ve evlerinde yapılan arama soncunda yaşlı kadından dolandırılan altın ve paralar ile birlikte gözaltına alındılar.

Şüphelilerin çaldıkları altın ve paralarla birlikte yakalayan Jandarma ekipleri, çalınan para ve altınları sahibine teslim etti.

“BENİ KANDIRDILAR, TUZAĞA DÜŞÜRDÜLER !”

Başından geçen olayı anlatan Ümmügülsüm DEMİR (81), kendisini polis olarak tanıtın şahsın ev telefonunu aradığı ve “Sen öldürme olayına karışmışsın dedi. Seni bu durumdan kurtaracağız, evine ekip göndereceğiz evdeki altın parayı ver kurtul dediler. Bende korktum tamam dedim. Daha sonra iki erkek şahıs geldi ve evdeki altın ve parayı verdim gittiler. Daha sonra Jandarmayı aradım ve olayı anlattım Allah razı olsun Jandarmamızdan bana çok yardımcı oldular, hemen de yakaladılar. Allah böyle tuzağa da kimseyi düşürmesin. Beni kandırdılar. Aldıkları kefen ve ölünce kimseye yük olmamak için dişimle tırnağımla biriktirdiğim paramdı.” Diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol