Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

Samet Hoca İle Yeniden

2021-2022 Futbol Sezonu Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek takımlarımızdan Kovancılarspor, Samet Ersöz ve Nihat Uğur'la teknik sorumluluk görevi için yeniden anlaşma sağladı...

Yeni sezon hazırlıkları, transfer çalışmaları ve hedefler konusunda açıklamalarda bulunan Teknik Sorumlu Samet Ersöz, Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek temsilcilerimize sakatsız, kazasız ve hayırlı bir sezon temennisinde bulundu.

Maddi sıkıntılar nedeniyle yeni sezon hazırlıkları için geç toplandıklarını ifade eden Ersöz, Kovancılar Belediye Başkanı ve işadamlarına çağrıda bulunarak kendilerini yalnız bırakmamalarını ve takımlarına sahip çıkmalarını istedi.

Teknik Sorumlu Samet Ersöz'ün açıklamaları şöyle;

*"YÖNETİMİMİZ ALDIKLARI SÖZLER İLE BU TAKIMI GÜZEL YERLERE GETİRMEYİ HEDEFLİYOR..."

"Bazı belirsizliklerden dolayı biraz geç toplandık nasip olursa perşembe günü top başı yapmayı düşünüyoruz. Zaten başkanımız, yönetimimiz, sağolsunlar bizleri yine uygun gördüler. Çalışmak konusunda bizlerde yıllarca onlarla beraber futbol oynadık aynı takımda olsun, rakip olsun bunların devamında da bugünde antrenör olarak ta onların bize güveniyle devam ediyoruz. İnşallah ta hayırlısı olur. Gecen seneki takımımızdan bir kaç arkadaşımız aramızdan ayrıldı. Başka takımlara gittiler. Birkaç üniversite kazandı, onların yerlerine bizlerde daha önceden beraber futbol oynadığımız takip ettiğimiz 5-6 tane kardeşimizle görüşüyoruz. Bitme aşamasına geldi diyebileceğimiz transferlerimiz var. Tabiki de bu konuların hepsi maddiyata dayanıyor biliyorsunuz. Ama sağolsunlar başkanımız yöneticilerimiz gece gündüz demeden koşuşturuyorlar. Aldıkları sözler ile bu takımı güzel yerlere getirmeyi hedefliyoruz.

GERÇEKTEN GÜZEL BİR TOPLULUK GÜZEL BİR BİRLİKTELİK VAR...

"Ben buradan Kovancılar Halkına, iş adamlarına ve belediye başkanına sesleniyorum bu takıma sahip çıksınlar. Gerçekten güzel bir topluluk güzel bir birliktelik var, emin olsunlar ki onların yapacakları yardımlarla bu kardeşlerimiz elinden gelen herşeyi yapacaklardır. Malumumuz biliyorsunuz ki her şeyin başı maddiyattır. Konuşmamın başında da dediğim gibi geç toplandık, toplanmamızın en büyük sebeplerinden biride maddiyat konusu. İnşallah güzel bir sezon olur, bütün takımlarımız için Allah kazasız belasız sakatlıksız, bir sezon geçirmeyi nasip eder. Aynı ilin 3 takımıyla katılacağız. Allah hayırlısı ne ise onu nasip etsin herkese de başarılar diliyorum."

Anahtar Kelimeler:
Samet Hoca İle Yeniden

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol