Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

“SAVAŞ ALANI GİBİ KADIN” OYUNU ELAZIĞ'DA SAHNELENECEK

“Savaş Alanı Gibi Kadın” adlı tiyatro Oyunu 28 Mayıs Cumartesi günü saat 20.00‘da Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi'nde (Küçük Salon) sahnelenecek.

Oyunun konusu; Yugoslavya iç savaşında tecavüze uğrayıp hamile kalan Dora bebeğini doğurmayı redderken, toplu mezar kazıcılarının ekibine psikolojik destek için gönüllü olan Amerikalı psikolog Kate’in yardımı ile yaşama geri dönme yollarını arar. Savaşın silahla, bombayla yarattığı yıkımdan daha şiddetli ve vahşet dolu yıkımı kadının kimliği ve savaş alanı olarak kullanılan kadın cinselliği üzerine gerçekleşendir.

“Savaş Alanı Gibi Kadın” adlı tiyatro Oyununun biletleri satışa sunulurken bilet fiyatları Protokol : 120 TL, V.i.P : 80 TL, Ekonomik : 50 TL olarak açıklandı. Biletler biletix.com ve biletinial.com'dan temin edilebilecek. 

YILDIRIM; "OYUNA İLGİ ÇOK BÜYÜK"

Yılın oyunu olarak sahnelenecek oyuna ilginin çok büyük olduğunu söyleyen Mahmut Yıldırım; bütün sanatseverleri devlet tiyatrosu tadında bu oyuna beklediklerini söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol