Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

SAVUNMA SANAYİ BAŞKANI PROF. DR. DEMİR’DEN REKTÖR PROF. DR. GÖKTAŞ’A ZİYARET…

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Elazığ’a gelen Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Fırat Üniversitesi Rektörlüğü’nü ziyaret etti.

Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir’e Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay ve Savunma Sanayii Başkanlığından gelen heyet de eşlik etti. Prof. Dr. İsmail Demir ve beraberindeki heyeti; Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Prof. Dr. Soner Özgen, Prof. Dr. Mehmet Yılmaz ve Fırat Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Sinan Akpınar karşıladı.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. GÖktaş’ın makamında gerçekleşen ziyarette Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Demir, Fırat Üniversitesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, özellikle savunma sanayii alanında yapılan girişimler ve çalışmalardan dolayı Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’a ve akademik kadroya teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ise Üniversite olarak savunma sanayii alanını önemsediklerini ve bu doğrultuda ciddi akademik çalışmalar yaptıklarını belirterek, her çalışmada Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir’in Fırat Üniversitesi’ne her anlamda destek olduğunu söyledi.

Rektör Göktaş, nazik ziyaretlerinden dolayı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir’e, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay ALpay’a ve Savunma Sanayii Başkanlığı heyetine teşekkürlerini sundu.

Rektörlük ziyareti karşılıklı hediyelerin takdim edilmesiyle sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol