Öne Çıkanlar Arslan: İş Dünyası Olarak 2021 İçin Ümitli ve Heyecanlıyız az hasarlı YENİ KARAR 8inciye Hazırlanıyor İKİ TARİHİ ESER HAYATA DÖNDÜRÜLÜYOR

Bu haber kez okundu.

SELÇUK ÖZTÜRK’Ü KINIYORUZ!

3.Lig Temsilcimiz Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü, yayınladığı yazılı basın açıklamasında, Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk'ün basın toplantısında Mavi-Beyazlı Kulüp hakkında ayrıştırıcı ifadeler kullanmasına sert tepki gösterdi...

Geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında Karakoçan Futbol Kulübü'nü hedef alarak; "Yetimin garibin hakkını artık Elazığspor’a vermem dedi sevgili başkan. Kime veriyorsun parayı anama mı babama mı bu şehrin kulübüne vermişsin. Karakoçan’a niye verdin o zaman? Belediyenin otobüsü altında personelini verdin belediyenin tesislerini kullanıyorlar. Asıl fakir fukaranın hakkını onlardan sorun bizden değil. Onursal başkanlığını yaptığın kulübe verdin yardımı benim şahsıma değil."diyen Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk'ün bu açıklamalarına, Mavi-Beyazlı Kulüpten sert yanıt geldi.

Öztürk'ün, ilin sporuna her zaman katkıda bulunan ve desteklerini esirgemeyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'na “Karakoçan’a niye destek veriyorsun? Asıl yetimin hakkını onlardan sor “ şeklinde ayrıştırıcı amacı ve niyeti düşündürücü söylemlerini kınayan Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü Selçuk Öztürk'ün kamuoyundan özür dilemesini beklediğini bildirdiler.

Elazığ Karakoçan FK'dan yapılan açıklama şöyle;

*ÖZTÜRK'TEN ÖZÜR BEKLİYORUZ...

"Elazığspor Kulübü Başkanı Selçuk Öztürk, 16.05.2021 tarihinde basın mensupları bir araya geldiği bir basın toplantısında Kulübümüz ile ilgili çeşitli söylemlerde bulunmuştur. Bu söylemleri büyük bir şaşkınlıkla ve üzüntü ile karşıladığımızı belirtmek isteriz. Selçuk Öztürk yaptığı açıklama da, İlimiz sporuna her zaman katkıda bulunan ve her zaman desteklerini sunan Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’na ithafen : “Karakoçan’a niye destek veriyorsun? Asıl yetimin hakkını onlardan sor “şeklinde açıklama yaparak ayrıştırıcı, amacı ve niyeti düşündürücü bir açıklama yapmıştır. Bizler göreve geldiğimiz günden itibaren amacımızın ilimiz sporuna katkı sunmak olduğunu ve bu katkıyı sunarken de ilimizdeki bütün spor taban birlikleri ile koordineli bir şekilde çalışacağımızı belirtmiştik. Ayrıca  “AYRIŞTIRICI “değil de birleştirici bir kulüp olacağımızı özellikle vurgulamıştık ve bu şekilde hareket ettik. Ancak Elazığspor’umuz gibi köklü bir geçmişi olan kulübümüzün bir Başkanının bu şekilde açıklama yapması ilimizin diğer ilçelerinin yok sayılması, ayrıştırılması anlamına gelmektedir.  Elâzığ Karakoçan Futbol Kulübü olarak Başkan Selçuk Öztürk’ü bu açıklamalarından dolayı kınıyor, İlimizdeki diğer ilçelerimizi yok sayıcı, ayrıştırıcı tutumundan dolayı kamuoyundan özür dilemesini beklediğimizi belirtmek istiyoruz.

BİZ ELAZIĞLIYIZ... İSİMLER DEĞİŞSEDE SEVDA DEĞİŞMEZ.

"Bir kez daha Sevgili Elazığlılara çağrımızdır; Biz Elazığlıyız, Elâzığ’ımızın her karış toprağı bütünsel parçamızdır. Bu nedenle bugün Karakoçan, yarın Kovancılar diğer günde Palu. İsimler değişsede sevda değişmez. Biz Elâzığ sevdalısıyız ve amacımız her zaman ilimiz sporuna hizmet etmek ve ilimiz sporuna ivme kazandırmaktır. Bu tip ayrıştırıcı söylemlere itibar etmemenizi ve her zaman ilimiz sporuna katkı sunan takımlarımızı desteklemeye davet ediyoruz. KAMUOYUNA SAYGILARIMIZLA-ELAZIĞ KARAKOÇAN FUTBOL KULÜBÜ YÖNETİM KURULU"

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol