Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

Serttaş hayatını kaybetti

Ağın eski belediye başkanı Yılmaz Serttaş Ankara'da evinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.  Serttaşın yarın  Ankara Karşıyaka Mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

Merhum Yılmaz Serttaş, 1941 yılında Ağın’da dünyaya geldi. İlk ve ortaokulu Ağın’da liseyi ise Malatya’da tamamladı. 1970 yılında Ankara Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun oldu.

Kamu yönetimi mastırı yaptı. Başta Ağın ve Keban köyleri olmak üzere Elazığ Teknik Lisesi'nde öğretmenlik yaptı. 1971 yılında Elazığ Etibank Şubesinde göreve başlayan Yılmaz Serttaş, 1972 yılında Türkiye Elektrik Kurumu Elazığ Bölge Müdür Yardımcısı olarak on yıl görev yaptı.

Türkiye Elektrik Kurumu Genel Müdürlüğü'nde Müşavir ve Daire Başkanı olarak uzun yıllar görevde bulundu.   2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Ağın Belediye Başkanlığına seçilen Yılmaz Serttaş, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde de İYİ Parti Elazığ Ağın Belediye Başkan Adayı olmuştu.  Serttaş İYİ Parti Elazığ İl Başkanlığı da yaptı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol