Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

SGK Pirim Borçlarının 1.taksidinin Son Günü

Erman yaptığı açıklamada:

● Yapılandırma taksitlerinden ilk iki taksitin süresinde ödenmemesi,

  • İlk iki taksit süresinde ve tam olarak ödenmemekle birlikte, bir takvim yılı içerisinde ikiden fazla taksitin ödenmemesi veya eksik ödenmesi durumunda yapılandırma bozulacaktır.İstanbul geneli su kaçağı bulma hizmeti veriyoruz.

Yapılandırmanın bozulması halinde, borçlular ödedikleri taksit tutarı kadar yapılandırma hükümlerinden yararlanabileceklerdir.

Ayrıca şimdiye kadar hiç gelir testi yaptırmayanlar Genel Sağlık Sigortalılarımız 2020 Yılı Ağustos Ayı ve öncesine ait GSS Prim borçlarını başvuru şartı aranmaksızın 30 Nisan 2021 tarihine kadar faizsiz olarak ister peşin ister taksitle ödeyebilirler.

Daha önce hiç Gelir testi yaptırmayanlar Yaşadığınız hanede aile içi kişi başı gelirleri bürüt asgari ücretin üçte birinin altındaysa 31 Mart 2021 Tarihine kadar ikamet ettikleri yerdeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına başvurarak birikmiş tüm GSS prim borçlarının silinmesini ve GSS primlerinin Devlet tarafından ödenmesini sağlayabilirler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol