Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

SİVRİCE 1. ETAP TOKİ KONUTLARININ TESLİMİ SÜRÜYOR

Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan, Sivrice 1. Etap TOKİ Konutlarının teslimi konusunda yaptığı değerlendirmede; konutlarına kavuşan Sivriceliler’in mutlu olduğunu belirtti.  

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin merkez üssü Sivrice ilçesinde inşa edilen göl manzaralı TOKİ konutlarının anahtarları, hak sahiplerine teslim edilmeye devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 305 konut, 86 iş yeri ve 2 caminin yapımı tamamlanmış, konut ve iş yerlerinin anahtarları hak sahiplerine kurasız teslim edilmeye başlamıştı.

Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan, konutlarına kavuşan Sivriceliler’in mutlu olduğunu belirterek; “Bu etabın dağıtımları başlandı ve bu dağıtımlar kurayla olmadı. İlk defa Türkiye’de yerinde herkesin memnun olabileceği bir çalışma yapıldı. Bu çalışmayla konutlar hak sahiplerine dağıtıldı ve anahtar teslimleri başladı. Vatandaşlarımız anahtarlarını alarak evlerine yerleşiyorlar. Diğer alanlardaki sorunlarımızın da biran önce çözülmesini istiyoruz. Diğer etaplarımızın da başlamasıyla birlikte inşallah onlarda biterse ilçe halkı depremin etkilerini atlatmış olacak.” Dedi.

“SAHİL KENARLARI, 3. ŞAHISLARIN KULLANIMINA SUNULACAK”

Başkan Gündoğan, Sivrice Belediyesi’nin kiralayacağı Hazar Gölü sahil kenarlarının 3. şahısların kullanımına sunulacağını açıklayarak; “Hem sahillerin kontrolü sağlanacak hem de dışarıdan gelen misafirlerin temel ihtiyaçlarını giderek onların daha rahat ortamda yaşamasını sağlayacak bir hal alacak. En azından sahillerin kirliliği önlenecek. Bu projemiz onaylanırsa göl kenarını daha güzel ve ekonomik bir duruma getirmiş oluruz. Dışarıdan gelen misafirlerimizin daha kaliteli hizmet alacakları bir alan olmuş olur. Bu yaz sezonu ile birlikte uygulamaya geçirmeyi düşünüyoruz.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol