Öne Çıkanlar elazığyerelhaber DEPREM yenıufuk yeniufuk gazetesi teşekkür İstanbul

Bu haber kez okundu.

'Sivrice Su Sporları ve Adrenalin Merkezi' Bölgeye Hizmet Edecek

Sivriceliler Derneği Yönetim Kurulu, Sivrice ilçesinde uygulanacak 'Su Sporları ve Adrenalin Merkezi' projesinin başta Sivrice ilçesi olmak üzere Elazığ'ın tanıtımına büyük katkı sunacağını, gençlerin de kötü alışkanlıklardan uzak durarak spora yönelmelerine katkı sağlayacağını açıkladı. Sivriceliler Derneği'nden yapılan açıklamada, "Sivrice Hazar Gölü, konumu, doğası ve suyu ile su sporları için en uygun yerlerden biridir.

İlçemize yapılacak bir su sporları merkezi ile Sivrice ilçemiz başta olmak üzere Elazığ ve tüm çevre illerdeki gençlerimizin su sporları dolayısıyla genel anlamda spora ilgilerini arttıracaktır. Bölgeye hitap edecek su sporları merkezi gençlerimizin spor aracılığı ile her türlü kötü alışkanlıklardan ve olumsuz kişi ve çevrelerin etkisinden kurtulacaklardır.

Bu merkez aracılığı ile Hazar Gölümüzün ulusal ve ileride uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapacak olması ilçemizin tanıtımına çok büyük katkı sağlayacaktır. İlimiz Valisi Erkaya Yırık Beyin himayeleri ve katkıları ile kabul edilen Fırat Kalkınma Ajansının 2020 yılı turizm ve sanayi potansiyelini geliştirme mali destek programı kapsamında Sivrice ilçemizde uygulanacak olan 'Sivrice Su Sporları ve Adrenalin Merkezi' projesinden dolayı Sivriceliler Derneği ve tüm Sivriceliler adına başta Sayın Valimiz Erkaya Yırık'a ve emeği geçenlere teşekkür ederiz." denildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol