Öne Çıkanlar KENT MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI PROJESİ HİZMETE HAZIRLANIYOR Rektör Göktaş Fakülteleri Ziyaret Etti yaz sıcaklıkları YENİCELİ KEMALE ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK Güneş enerjisi ile su ısıtma sistemi satın alınacaktır

Bu haber kez okundu.

Sokak Hayvanları için kapı Önüne Su ve Yem Bırakalım"

Veteriner Hekimleri Odasından yapılan açıklamada, kapıların önüne mutlaka su ve yiyecek bırakılmasının kedi, köpek ve kuşlar için hayati derecede önem taşıdığına değinildi.

Elazığ Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası’ndan yapılan açıklama şu şekilde: “Hayvanlar ekosistemin olmazsa olmazı ve dünya sadece bize ait değil. Hayatı bu canlılarla paylaşıyoruz.

Havaların soğuması ve kar yağışıyla birlikte sokak hayvanlarının mevsimsel şartlar nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanıyorlar.

Açlık, susuzluk ile birlikte donma riski ile de karşı karşıya kalıyorlar. Kapıların önüne mutlaka su ve yiyecek bırakmalıyız.

Soğuk havalarda araçların motorlarının sıcak olması nedeniyle hayvanlar araçların motor kısımlarına ve tekerlek aralarına giriyor.

Araç sahipleri araçlarını çalıştırmadan önce mutlaka kaputa vurarak buradan bu hayvanların çıkmasının sağlanması gerekiyor.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol