Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

"SÖYLEDİKLERİMİZİ SAHAYA YANSITAMIYORUZ!"

3.Lig 2.Grubun 15. Haftası'nda sahasında İstanbul Temsilcisi Şile Yıldızspor’a 1-0 mağlup olan Elazığ Karakoçan Takımında Teknik Sorumlu Ender Çınar, maç öncesinde söylediklerinin sahaya yansıtılmadığını belirterek, mağlubiyette dolayı üzüntülü olduklarını söyledi.


*NEFSİNE YENİK DÜŞÜYORLAR...


Maç öncesi rakibi çok iyi analiz ettiklerini, ona göre plan yaptıklarını ifade eden Çınar; ‘’Üzüntüm şöyle, genelde oyun yapısına baktığımız zaman çok kötü bir futbol oynamadık.

Direkten bir iki tane net pozisyon bulduk ama anlatıyorsun mesela uzun boylu iki tane uzun stoperleri var.  

Ahmet ile Şevket. Yüksek top, uzun top kesinlikle kaldırma diyorsun.

Maalesef biz alıyoruz, ne alışkanlıksa yerden veya ikiye birlerle hafta içi çalışıyorsun veya diyorsun ki bu takım kontratağa yatkın bir takım, kontratağa hızlı çıkan bir takım.

Kornerlerde olduğun zaman mutlaka savunmada 3 tane adam ekstradan iki tane adam bulundurun.

Bunu söylememize rağmen saha içindeki futbolcu arkadaşlarımızın o anki kazanma arzusu mu diyelim veya oyun disiplininden tamamen galip gelebilmek adına oyun disiplinini unutup nefsine yenik düşüyorlarsa o bizi üzüyor.

Kornerden duran bir top, o şekilde hızlı çıkan bir takım o şekilde kontra ataktan bir gol yedik.

Bunun olmaması lazım. Bu beni üzüyor. Veya işte diyorum, sürekli ikiye birlerle, yerden ayağa paslarla sıfıra inip kanatlardan etkili ortala derken yine topu kaldırmadan, boy hizası ortalarla sonuca gitmeye çalışıyorsunuz.

Ben baktığım zaman Hüseyin'in direkten dönen topu veya Faruk'un kaçırdığı, Kaan'ın net pozisyonu hep yerden gittiğimiz zaman oluyor.

Çünkü iki tane savunması uzun boylu, iki tane savunması hiç kesinlikle dedim ne olursa olsun topu yüksek kaldırmıyorsunuz. Buna rağmen işte 1-0’dan sonra süre 15 dakika vardı.

Bir şey yaşandı insan ona üzülüyor.

Bakalım hayırlısı."diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol