Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

SPOR MASÖRLÜĞÜ KURSU ELAZIĞ’DA AÇILIYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Eğitimi ve Araştırmaları Daire Başkanlığı’nca 2021 faaliyet programında yer alan spor masörü yetiştirme kursları 22-28 Eylül teori 1-6 Ekim tarihlerinde uygulama olarak planlanan Spor Masörlüğü Kursu başvuruları, e-devlet spor bilgi sistemi üzerinden alınacak 13-20 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan başvuruların neticesi 21 Eylül 2021 tarihinde açıklanacak.

Her il için kursa kabul edilecek kursiyer sayısı 50, kurs ücreti ise 400 TL olarak belirlendi.

Ancak verilen kontenjan üzerine çıkan illerde kursiyer belirlemeleri Spor Eğitimi ve Araştırmaları Daire Başkanlığı’nca oluşturulacak komisyon tarafından belirlenecek olup sayı 50 kişinin üzerine çıkartılmayacaktır.

ilimizin de aralarında bulunduğu masör yetiştirme eğitim kursları Ankara, İstanbul, Antalya ve Trabzon illerinde de açılacak.

Teori uzaktan eğitim şeklinde olup, Uygulama sınavı ise Bakanlık tarafından belirlenecek olan görevlilerce yapılacaktır. İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada; pandemi süresince aktif olmayan kurslar ve belirli ilerde yapılan şampiyonalar, normalleşmenin ardından girişimlerimiz ve aldığımız sözlerle Şehrimize de yansımaya devam ediyor, yakın zamanda gerçekleştirdiğimiz Boks Şampiyonası beraberinde diğer Şampiyonalarında şehrimizde gerçekleşmesi adına başlangıçtı, devamı da gelecek inşallah.Aday Hakemlik kursları, Antrenörlük kursları ve çeşitli kurs programları da ilimizde yapılmaya başladı.

Spor Masörlüğü kursu ilimiz için bir fırsattır, ilgilenen herkesi başvuru yapmaya davet ediyorum, Detaylar sporegitim.gsb.gov.tr adresinde, dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol