Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

SPORTİF YETENEK TARAMALARI BAŞLIYOR

Sportif yetenek taramaları İlimizde ilk etapta 5.sınıf öğrencilerinden başlanmak üzere 4 Ocak’ta başlanıp 10 Mart’a kadar devam edecek.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde İlimiz merkezi, Karakoçan, Kovancılar ve Palu’da olmak üzere toplamda 7182 öğrencinin taranması planlanıyor.

Gerçekleştirilecek Türkiye sportif yetenek taraması ve spora yönlendirme programı kapsamında okul koordinatörlerinin katılımıyla Elazığ Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezinde bugün istişare toplantısı gerçekleştirildi. Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, ‘’ Türkiye sportif yetenek taraması ve spora yönlendirme programı ile İlimiz merkez ve Karakoçan, Kovancılar, Palu ilçelerimizde toplamda 7182 öğrencinin taranmasını planlanıyoruz.

Böylece hem sporu geniş kitlelere yaymayı planlıyoruz hem de yetenekli çocuklarımızı üst düzey sporcu olarak yetiştirip Türk sporuna kazandırmayı amaçlıyoruz.Hayırlı olsun.’’ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol