Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

Sunguroğlu : Elazığlılar ile düzenlediği yemekte bir araya geldi.

Ankara'daki Elazığ Vakfı Başkan Yardımcılığı ve Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Genel Başkan Yardımcılığı gibi birçok kuruluşta görevler üstlenen Elazığlı Prof. Dr. Kadirhan Sunguroğlu, geçtiğimiz günlerde Ankara'da Yüksek İhtisas Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı görevine atandı.

Bu kapsamda Elazığlılar Ankara'da, Prof. Dr. Kadirhan Sunguroğlu'nun düzenlediği yemekte bir araya geldi.

Ankara Üniversitesi tesislerinde düzenlenen yemeğe Eski Sanayi ve Ticaret Bakanlarından Ali Coşkun, Eski Ak Parti Elazığ Milletvekillerinden Necati Çetinkaya, Tahir Öztürk, Hasan Buz ile Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Kırıkkale Emniyet Müdürü Elazığlı Fahri Bulut, Ankara Vali yardımcısı Ayhan Özkan, Danıştay 5.Daire Başkanı Fethi Aslan, Uluova İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Salih Özbulut, Çelikler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fadlı Çelik katıldı.

Toplantıya katılanlar adına konuşma yapan Necati Çetinkaya, başarılarından dolayı Sunguroğlu'nu tebrik ederek Elazığlılar olarak kendisiyle gurur duyduklarını ifade etti. 

Prof. Dr. Kadirhan Sunguroğlu da yemeğe katılanlara teşekkür ederek Dekanlık görevinin kendisine tevdi edilmesinden dolayı mutlu olduğunu, Elazığ'ı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığını ifade etti.

#Elazığ #ankara etkinliği

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol