Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

TAKLİT EDİLEN FATAŞ’A YENİ BİR ADAŞ!

 

TAKLİT İSİMLE HAKSIZ REKABET

Mobilya sektörünün öncü isimlerinden biri olan ve Elazığ’da ciddi bir ticaret hacmine sahip FATAŞ isminin birileri tarafından taklit edilerek haksız rekabete yol açtığı öğrenildi.

KAMUOYUNA DUYURULUR

Elazığ mobilya sektörünün öncü isimlerinden ve şehrin köklü ticari kuruluşlarından biri olan FATAŞ’ın başkaları tarafından taklit edildiğini FATAŞ Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Kurtuluş Pilatin, şahsi sosyal medya hesabı üzerinden “KAMUOYUNA DUYURULUR” başlığıyla müşterileri ile birlikte kamuoyuna duyurdu.

MARKA DEĞERİ OLAN FATAŞ’IN ŞUBESİ YOKTUR

Sosyal Medya hesabı üzerinden kendi itibarı ile birlikte marka değeri olan FATAŞ ismini kullanarak ürün almaya ve satmaya çalışan üçüncü şahısların kendileriyle ilgilerinin olmadığını belirten FATAŞ’ın sahibi Kurtuluş Platin müşterilerinin mağduriyet yaşamaması adına yaptığı paylaşımda; “FATAŞ’ın ve şahsımın ismini itibarını kullanarak; biz onun eski ortağıyız veya eski çalışanıyız diyerek ürün almaya ve satmaya çalışan üçüncü şahısların firmamız ve şahsımızla hiçbir ilgisi yoktur.” Dedi.

YAKLAŞIK YARIM ASIRLIK BİR İTİBAR

Yaptığı bilgilendirme ve uyarı içerikli paylaşımında yarım asra yakın bir ticari geçmişe sahip olduklarına da vurgu yapan Platin konuyla ilgili olarak; “Firmamız 43 yıllık geçmişe sahip olup 17.10.2006 tarihinden itibaren de Malatya Caddesi Hilalkent karşısı FATAŞ PLAZA NO: 237 adresinde hizmet vermektedir, başka hiçbir yerde şubemiz bulunmamaktadır.” Dedi.

GERÇEK FATAŞ HİLALKENT KARŞISINDA

FATAŞ Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Kurtuluş Platin gerçek FATAŞ sahibi olarak firma bilgilerini detaylandırdığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Firmamızın resmi ünvanı FATAŞ FATİH İNŞAAT TEKSTİL DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İTHALAT İHRACAT  ve PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ  olup adresi Malatya Caddesi FATAŞ Plaza No: 237 Elazığ’dır, Firma Sahibi Kurtuluş Platin’dir.

DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE DUYURULUR

Konuyu üçüncü şahısların bilgilerine sunar ileride oluşabilecek mağduriyetlerden ötürü firmamızın ve şahsımın sorumluluğunun olmadığını kamuoyu ve değerli müşterilerimizin dikkatlerine arz ederim.  Saygılarımla...”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol