Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

Talep Olursa Binalar Yeniden İncelenecek

Bulut, yaptığı açıklamada, Pazar günü meydana gelen 5.3 büyüklüğündeki depremin ardından devletin tüm kurumlarının sahaya inerek çalışma yürüttüklerini söyledi.

İlk belirlemelere göre can ve mal kaybının olmadığını belirten Milletvekili Bulut, "Vatandaşlarımız müsterih olsun.

Devletin bütün kademeleri şuanda alanda. Çok şükür can kaybı, mal kaybı yok." dedi.

HASAR TESPİT ÇALIŞMASI YAPILACAK

Milletvekili Bulut, deprem nedeniyle hasar gören binalarla ilgili talep olması halinde hasar tespit çalışması yapılacağını kaydetti.

Bu konuda ilgili bakanlıktan onay aldıklarını belirten Bulut, "Orta hasarlı binalarla alakalı yeniden bir değerlendirme yapılması yönünde Bakanlığa talepte bulunmuştuk. Bunu netleştirdik. Sayın Bakanımızla da konuştuk. Sadece orta hasarlılarla alakalı değil.

Evinde hasar oluştuğunu düşünen bütün vatandaşlarımızın başvuru yapması halinde yeniden evlerine gidilecek, yeniden bir hasar tespit çalışması yapılacak. yeni bir raporla yeniden bir düzenleme yapılacak.

13 bin küsür orta hasarlı konut ve yine çok sayıda talep gelecektir. Bununla alakalı yeniden bir değerlendirme yapılacak.

Orta hasarlıların kaydı elimizde ama hasarsız olan da aynı talepte bulunabilir. Hafif hasarlılar da inceleme talebinde bulunabilir." şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol