Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır… BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

Taraftar grupları, 1922 Konyaspor Maçı öncesinde kenetlendi.

Akşam saatlerinde organize şekilde Elazığspor Tesisleri’ne gidecek olan taraftarlar, teknik heyet ve futbolculara moral verecekler

Kümede kalma savaşı veren ve Perşembe günü ilimizde 1922 Konyaspor ile kritik bir maça çıkacak olan Bordo-Beyazlı ekibimizde bu zorlu maç öncesi taraftar grupları Elazığspor Tesisleri’ne giderek teknik heyet ve futbolculara moral verecekler.

Pandemi süreci nedeniyle geçtiğimiz sezondan bu yana taraftarlarına hasret kalan Elazığsporlu futbolcular için önemli bir etki bırakması beklenen organizasyon bu akşam saat 17.00’de Elazığspor Tesisleri’nde gerçekleştirilecek. deneyimini yaşayıp 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın.

Saat 16.30’da Öğretmenevi önünde toplanacak olan Bordo-Beyazlı taraftarlar, daha sonra otobüslerle Elazığspor Tesisleri’ne hareket edecekler.

Tesislerde meşale yakarak futbolculara moral verecek olan taraftar grupları, bu uygulamayı kalan haftalarda da devam ettirmeyi planlıyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol