Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK

Bu haber kez okundu.

TARAFTARIN GÖZÜ KULAĞI TRANSFER TAHTASI'NDA

TFF 3.Lig 1.Grup'ta Grupta küme düşmeme mücadelesi veren Temsilcimiz Elazığspor’da, transfer tahtası konusunda yaşanan sessizlik taraftarların büyük tepkisine neden oluyor.

Bir yandan ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren takımlar, bir yandan da kadrosunu güçlendirmek için takviyeler yapıyorlar. Ara transfer döneminde eksik mevkiler için birbirinden kaliteli futbolcular transfer eden TFF 3.Lig ekipleri, transfer ettikleri isimlerle kadrolarını güçlendirmeye devam ediyorlar.

*Transferin Sessiz Takımı Gakgo…

Transferin sessiz takımlarından biri ise Elazığspor. Futbolcu ailesine olan yaklaşık 52 dosya çözüme kavuşmayı beklerken, Elazığspor'da yaşanan para sıkıntısı, yönetimi kara kara düşündürüyor. Defalarca yapılan destek çağrısına kimsenin aldırış etmemesi, bordo beyazlı yönetimin elini kolunu bağlamış durumda.

*Taraftarlar Ümitsiz…

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren bordo beyazlı ekibimizde, transfer tahtasının biran önce açılıp, 2.Yarı'da iddialı bir takım olması öngörülüyor. Ancak şuana kadar maddi sorunlar yaşayan temsilcimizde, herhangi bir hareketlilik olmaması taraftarları endişeye sevkediyor.. Hal böyle olunca büyük umutlarla ikinci yarıyı bekleyen Elazığspor'lu taraftarlar, kara kara düşünmeye başladı. Hiçbir kesimden destek verilmeyen Elazığspor'a, şehrin ileri gelenlerinin artık bir el atmasını bekleyen taraftarlar, Elazığspor'a  sahip çıkılmasını istiyorlar.

Transfer yasağından dolayı yıllardır kadrosuna takviye yapamayan ve bu sorunu ara transfer döneminde çözmek için girişimlerde bulunan Serkan Çayır başkanlığındaki yönetim kurulu, alacaklı dosyalar için çalışmalarını sürdürdüğü spor servisimize gelen bilgiler arasında. 53 dosyayla iletişimde olmalarına rağmen umutlarının azaldığını her fırsatta dile getiren Başkan Serkan Çayır, futbolcularla görüşmelerinin devam ettiğini bildirdi.

Ligin ikinci yarısına deplasmanda oynayacakları Bergama Belediyespor maçı ile başlayacaklarını belirten Başkan Serkan Çayır; “ Bilindiği gibi transfer tahtasını açma konusunda girişimlerimiz oldu ancak bu konuda yeni sıkıntılar ile karşılaştık. Alacakları olan oyuncuların bazıları alacaklarını faizleri ile birlikte talep ettiler. Sıkıntıyı aşmamız zor gibi. Girişimlerimiz ve görüşmelerimiz sürüyor ancak çok umut var değil. Takımımız ligini kinci yarısına Antalya’da kamp yaparak hazırlanıyor. Bu çalışmalarımız artık ligin ikinci yarısında oynayacağımız ilk maça yönlendi. Hafta sonunda deplasmanda oynayacağımız Bergama Belediyespor maçı ile birlikte ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Takımımız iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Bunun lige yansımasını bekliyoruz. Ligin ikinci yarısına puan veya puanlar alarak başlamak istiyoruz. Takımımız Antalya’da bu maçın hazırlıklarına devam ediyor.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol