Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi

Bu haber kez okundu.

Tarım ve Orman Müdürlüğü Kurslarına Devam Ediyor

Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu işbirliği sonucu açılan; Bağ Budama, Domates Yetiştiriciliği, Lahanagil Sebzeler Yetiştiriciliği, Ekim Dikim ve Gübreleme Makinaları Bakım ve Onarım, Tek Yıllık Çiçeklerin Yetiştiriciliği, Yağ Bitkileri Yetiştiriciliği kursları devam ediyor.

 Elazığ Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Kurslarla ilgili olarak Elazığ Kırmızı Montlular Platformu Başkanı Erhan EĞİT'in ev sahipliğinde, başta İl Müdürü Dr. Turan KARAHAN olmak üzere kurum müdürleriyle değerlendirme toplantısı yapıldı.

Açılan altı ayrı kursa toplam 114 kadın kursiyer katılmış olup, kurs sonrasında sertifika alan kursiyerlerimiz, meslekte kazandıkları yeterlikler doğrultusunda, üretici birliklerinde, üretme çiftliklerinde, süs bitkileri işletmelerinde, fide ve fidan üretim firmalarında, üretim seralarında, özel tarım işletmelerinde çalışabilecektir.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol