Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

Tarımsal Kooperatifler ve OSB’ler  Değerlendirme Toplantısı Gerçekleşti

Toplantıda Proje Yatırım ve İzleme Koordinatörü Osman Seçgin, katılımcılara; ipek böceği yetiştiriciliği, tarımsal kooperatifler, Elazığ Tarıma Dayalı İhtisas (Besi) Organize Sanayi Bölgesi, Sera İhtisas OSB’nin mevcut durumları hakkında katılımcılara bilgilendirmelerde bulundu.

“Çok Yakında  Çabaların Karşılığını Alacağız”

Toplantıda konuşan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan; “Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine geldiğimiz günden beri;  ilimizin kalkınma ve gelişmesinin yol haritası olarak gördüğümüz ve kentimizin kırmızı kitabı olarak kabul ederek, üzerinde tüm paydaşlarımızla yoğun bir şekilde çalıştığımız projelerimiz, büyük acılar yaşadığımız deprem ve bütün dünyayı etkileyen COVID-19 sürecinin etkisiyle yavaşlamış olmasına rağmen, bugün bütün kararlılığımız ve hızımızla devam etmektedir. Kooperatiflerimizi kurduk. Tarıma Dayalı İhtisas Besi OSB’miz inanılmaz büyük bir hızla kuruldu ve çok yakında altyapı ihalesi gerçekleştirilecek. Teknova OSB ilerliyor. Çok yakında gösterdiğimiz çabaların karşılığını alacağız” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol