Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

TAZİYE EVİNİN KABA İNŞAATI TAMAMLANDI

Yakınlarını kaybeden vatandaşların acılarını paylaşmak ve destek olmak amacıyla; ALO 188 Ücretsiz Cenaze Hizmetini 7/24 sürdüren, Elazığ Belediyesi, hizmete sunduğu taziye evleriyle de, vatandaşlara destek sağlıyor.

Vatandaşların zor zamanlarında, taziyelerini rahat bir ortamda kabul etmelerini sağlamak amacıyla Kültür Mahallesi’nde inşa edilen taziye evinin, kaba inşaatı tamamlandı.

Taziye evi, su ve elektrik tesisatı, kapı pencere, sıva, boya çalışmalarının tamamlanmasıyla hizmete sunulacak.

Toplam 230 metrekare kullanım alanına sahip iki katlı taziye evi bünyesinde; bay-bayan taziye evi salonları, iki adet mescit, iki adet mutfak ve lavabolar yer alıyor.

 “BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Kültür Mahallesi Muhtarı Murat Biter, taziye evinin mahalleleri için önemli bir ihtiyaç olduğunu belirterek; “Elazığ Belediye Başkanı’mız Şahin Şerifoğulları ile yaptığımız istişare toplantılarında, mahallemizdeki eksiklikleri kendilerine ilettik. Başkanımıza taziye evimiz, parkımız, spor yaşam merkezimiz yok dedik.

Kendileriyle yaptığımız toplantının ardından, başkanımız ihtiyaçlarımızı karşıladılar.

Taziye evimizin de yapımı devam ediyor.

Başkanımıza mahallemize yaptığı hizmetlerden ötürü, şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Mahalle sakinleri de yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti ifade ederek Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ettiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol