Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

TDP Lideri Sarıgül’den Koca’ya Özel ziyaret

Partilerinin il binasının açılışını yapmak üzere Elazığ’a gelen TDP genel Başkanı Mustafa Sarıgül Elazığ temasları kapsamında EBMC Başkanı Nafiz Koca’yı ziyaret etti. Sarıgül ziyaret sırasında yaptığı değerlendirmede Yeni Ufuk ve Günışığı Gazetesi’ne vurgu yaptı.

Sarıgül kurucu üyelerinden Monik Hanım’ın Günışığı’nı yakından takip ettiğini ve Elazığ temasları sırasında kendisinden mutlaka gazetemizi ziyaret etmesini istediğini dile getirdi. Sarıgül Koca’ya gerçekleştirdiği ziyaret dolayısıyla büyük bir memnuniyet duyduğunu da kaydetti.

“Sayın Genel Başkana Çıkmış Oldukları Bu Yolda Başarılar Diliyorum” Ziyaret sırasında değerlendirmelerde bulunan EBMC Başkanı Nafiz Koca, “ Türkiye’de siyasette bir çok otorite boşluğunun olduğu dönemi yaşıyoruz.

24 Ocak 2020’de ilimizde meydana gelen deprem sonrasında bu boşluğu yakından his eden illerden biriyiz.

Bu boşluğu doldurma noktasında sayın genel başkanın yaptığı ve yapacağı çalışmaları yakından merakla takip edeceğiz. Sayın genel başkana çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyorum. Tekrardan ilimize hoş geldiniz diyorum.”dedi “Günışığı İle Görüşlerini Bütün Elazığ İle Ve Ulusumuz İle Buluşturan Sayın Başkanımızın Zerafetine Ve Nezaketine Çok Teşekkür Ediyorum.”

Başkan Koca’ya gerçekleştirdiği ziyaret dolayısıyla çok mutlu olduğunu dile getiren TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, “Gazeteciler cemiyeti demokrasi, gazeteciler cemiyeti özgürlük demektir. Mahalli basın ulusal basının yayınlayamadığı birçok yöresel haberi yayınlamaktadır.

Yerel basın, örfümüz, töremiz, geleneklerimiz …

Mahalli basın bizim kültürümüz…

Türkiye’de bir ilke imza attık. Bir genel başkan yardımcımızın görev alanı sadece yerel basındır.

TDP olarakhiç bir siyasi ayrım gözetmeden yerel basının yaşamasını istiyoruz. Yerel basın demokrasinin ilk basamağıdır.

Ben EBMC ye uğramaktan son derece mutluyum. Günışığı ile görüşlerini bütün Elazığ ile ve ulusumuz ile buluşturan sayın başkanımızın zerafetine ve nezaketine çok teşekkür ediyorum. “ifadelerini kullandı “Elazığ’ ın Misafirperverliği Ve O Güzel Hoşgörüsü Benim İçin Baş Tacıdır” Elazığ temasları ile ilgili olarak da değerlendirmede bulunan başkan Sarıgül,”Elazığ a girdiğimiz ve çarşıyı dolaştığımız andan itibaren Elazığlı vatandaşlarımıza güler yüzlü bakışları ve şefkatli karşılamaları dolayısıyla teşekkür ediyorum.

Oy verirler vermezler o ayrı bir konu ama Elazığ’ ın misafirperverliği ve o güzel hoşgörüsü benim için baş tacıdır.

TDP Türkiye’ de siyasetin dilini değiştirecek. Siyasete nezaket ve zerafeti getirecek. TDP Ankara’ ya kimsenin sofrasına oturmaya gitmiyor.

TDP Ankara’ ya büyük bir vatan sofrası kurmaya gidiyor. Bu sofrada herkes olacak. Çünkü TDP hudut ve bayrak birliği diyor. Önce devletimiz…

Devletimiz mutlu olacak ki siyasi partiler olarak bizler de devletimize hizmet edelim. Ötekisi olmayan bir anlayışla, hiçbir siyasi fark gözetmeden Elazığ ‘da olduğu gibi tüm yurtta vatandaşlarımızı kucaklayacağız. Biz istiyoruz ki ülkemizin bayrağı Almanya’ nın Fransa’ nın önünde olsun. İstiyoruz ki TDP bayrağını Ankara burçlarına dikelim. Cennet vatanımıza güzel hizmetler yapalım.”dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol