Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK

Bu haber kez okundu.

TEDX KONUŞMACISI ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa; Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Zeki Ulufer, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.  Programda bir konuşma yapan Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, öğrencilere motivasyonlarını yitirmeme tavsiyesinde bulunurken etkinliğin faydalı geçmesini temenni etti.

Programa konuşmacı olarak eğitimci yazar Hacı Ormanoğlu katıldı.

1984 yılında kurulan ve etkili fikirlerin daha fazla insana ulaşmasını hedefleyen bir oluşum olan TEDx konferansları dizisi kapsamında sahne alan Ormanoğlu yaptığı etkileyici konuşma ile salondakilere önemli mesajlar verdi.

“TEDX Reset Konuşmacı Üniversitemizde” sloganı ile sahne alan eğitimci yazar Hacı ORMANOĞLU salondakilere unutulmaz anlar yaşattı. 36 ayrı üniversitede sunum yaptığını belirten Ormanoğlu, Türkiye’nin marka üniversitesi olan Fırat Üniversitesi’nde olmanın kendisine ayrı bir mutluluk verdiğini ifade etti. Gençlere, “mazeret yok heyecanını yitirme” cümlesi ile seslenen Ormanoğlu: “Heyecanını yitirenler biter. Sizlerden umutluyuz. Geleceği sizlere teslim edeceğiz” dedi. Programın sonunda ise Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Eğitimci-Yazar Hacı Ormanoğlu’na onurluk takdiminde bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol