Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

TEKNOKENT GENEL KURULU YAPILDI

Toplantıya; Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Murat Okubay, Fırat Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Erhan Akın ile Fırat Teknokent Yönetim Ve Denetleme Kurulu Üyeleri katıldı.

Genel kurul öncesinde, Fırat Üniversitesi’nin araştırma üniversitesi listesine girmesi dolayısıyla,  hazırlanan pasta Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz tarafından kesildi.

Genel kurulda değerlendirmelerde bulunan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş; Fırat Üniversitesi’nin, araştırma üniversiteleri listesinde yer almasının, Elazığ ve üniversite camiasına hayırlı olmasını dileyerek, “Bu, üniversitemize daha fazla sorumluluk getiriyor. O gurubun içerisinde kalmak için, daha fazla çalışmamız lazım. 20 üniversitenin yer aldığı listede, daha üst sıralara çıkmanın gayreti içerisinde olmamız gerekiyor” dedi.

Fırat Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Erhan Akın ise, Fırat Üniversitesi’nin, araştırmacı üniversiteler listesinde olmasından duyduğu mutluluğu ifade ederek;  Fırat Teknokent’in 2021 yılı Genel Kurul Toplantısı’nın hayırlı olmasını diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol