Öne Çıkanlar Arslan: İş Dünyası Olarak 2021 İçin Ümitli ve Heyecanlıyız 8inciye Hazırlanıyor az hasarlı YENİ KARAR İKİ TARİHİ ESER HAYATA DÖNDÜRÜLÜYOR

Bu haber kez okundu.

TEKNOVA OSB Yönetim Kurulu Toplantısı Elazığ TSO’da Gerçekleştirildi…

Elazığ İhtiyaç Duyduğu 2.OSB’ye Adım Adım Kavuşuyor

Elazığ Valisi Erkaya Yırık Başkanlığında gerçekleşen ve Yönetim Kurulu Üyeleri Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Tügen ve yetkililerin katılımıyla gerçekleşen toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Elazığ Valisi Erkaya Yırık: “Elazığ’ımızın ihtiyaçları doğrultusunda kurulumu gerçekleşen 2.OSB’mizin alyapı ihalesi geçtiğimiz ay gerçekleşmişti.

Şuan altyapı çalışmaları son sürat devam ediyor. Bizler de Yönetim Kurulumuzla birlikte bu süreçleri rahatlatmak adına çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.

Adım adım Elazığ OSB’sine kavuşuyor” dedi.

Arslan: Yatırım İklimimiz Gelişiyor

Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan: “İlimiz 2. OSB, Tarıma Dayalı İhtisas Besi OSB, Palu-Karakoçan-Kovancılar Karma OSB, Sera İhtisas OSB, hemen her ilçede kurduğumuz kooperatifleriyle ilimizde yatırım ve üretim iklimi yeni bir sürece giriyor.

Sayın Valimiz Başkanlığında, Belediye Başkanımız, Milletvekillerimiz, bürokratlarımız ve tüm paydaşlarımızla birlikte süreçleri çok yakından takip etmekte ve koordinasyon içerisinde çalışmaktayız.

Tüm girişimler ve hazırlanan altyapılar ile ilimiz bölgesinde çekim merkezi olacaktır.

Bu süreçte Elazığ sanayi ve tarım anlamında gelişimini sürdürecek ve bu şehir en kısa zamanda bunların meyvelerini hasat etmeye başlayacaktır” değerlendirmesinde bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol