Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI suriye BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI

Bu haber kez okundu.

Tezgahlarda 65 Kiloluk Turna

Balıkçı tezgâhında ki devasa Turna Balığı görenlerin ilgi odağı oldu. 65 kilo ağırlığında olan devasa Turna Balığının kilosu 50 TL’den satılıyor.

Kapalı çarşı balıkçı tezgahında sergilenen devasa Turna Balığı görenlerin ilgi odağı oluyor. Balıkçı Sercan Öbek zaman zaman bu denli büyük balık geldiğini ifade ederek,” Keban Baraj gölünde büyük balık sıkça çıkar. Bu balık 65 kilo ağırlığında 1 metre 70 santim boyunda yani bir insan büyüklüğünde diyebilirim” Dedi.

ÇOK LEZZETLİ BİR BALIK

Sercan Öbek yerli balık olarak sazan ve Turna Balığının çok tutulduğunu belirterek,” Tezgahımızda Sazan Balıklarının da büyükleri var ancak Turna balığının bu denli büyük olması bayağı ilgi çekiyor. İstanbul geneli su kaçağı bulma hizmeti veriyoruz. Bu balıklar çok lezzetli olur. Kilosunu 50 TL’dan satıyoruz. Özel müşterilerimiz var ilgide oldukça fazla. “ Dedi.

Elazığ-Pertek arasında ki Keban Baraj gölünde balıkçılar tarafından avlanan dev Turna Balığı su zengini olan Elazığ2da sıkça rastlanan balıklardan.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol