Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

Ticaret Borsası'ndan Gazetemize Ziyaret

Ziyarette değerlendirmelerde bulunan Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, "10 Ocak Gazeteciler Günü münasebetiyle bugün Nafiz beyi ziyaret ettik. Nafiz beyi biz yıllardan beri tanıyoruz. Elazığ'da güzel konulara değiniyor. Nafiz bey her zaman güzel şeyler yapıyor, çalışmalarını beğeniyorum. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Gazete çalışanlarının da gününü kutluyorum. Nice 10 Ocaklar diliyorum. Allah Memleketimizi, ilimizi salgından da biran önce kurtarır inşallah." diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Günışığı ve Yeni Ufuk Gazeteleri Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Nafiz Koca, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler münasebetiyle Sayın başkanım bizleri ziyaret ettiler. Sayın Başkanım, Elazığ Ticaret Borsası Başkanı olmaktan ziyade şehrimizin önemli kanaat önderlerinden biridir. Özellikle Şehrin hayvancılık ve tarımına yıllardan beri vermiş olduğu katkılardan dolayı tanıyoruz. Sayın başkanımın çalışmaları övgüye layık. Bu konuda söylenecek çok şey var ama ziyaretlerinden dolayı sayın başkanıma ve heyetine hoş geldiniz diyorum" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol