Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

TİGEM'e 100 Daimi, 496 Geçici İşçi Alınacak

Bakan Pakdemirli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "TİGEM'in taşra teşkilatında görevlendirmek üzere, en az ortaöğretim veya mesleki ve teknik lise mezunu; 100 daimi, 496 geçici mevsimlik işçiyi İŞKUR aracılığıyla istihdam edeceğiz. Hayırlı, uğurlu olsun." dedi.

Açıklamada, işçi alımının İŞKUR üzerinden yapılacağı belirtilerek, adayların 19 Ekim 2020 - 23 Ekim 2020 tarihleri arasında İş Kur Müdürlüklerine başvurmaları gerektiği kaydedildi.

İkamet şartının aranmadığı işçi alımında, traktör tamir ustası, tarım aletleri tamir ustası, iş makinaları tamir ustası, oto, kamyon tamir ustası, oto elektrikçi ve tesisat elektrikçisi, selektör ustası, kendi yürür makine sürücüsü, biyogaz ustası, tornacı, klima ve soğuk hava tamircisi, iş makinası operatörü, lastik tamircisi, hidrolik sistem ustası ve sıhhi tesisatçı alınacağı belirtildi.

 

İşçi alımına ilişkin bilgiler ve aranan şartlara https://www.tigem.gov.tr/Duyuru/DuyuruDetay/2d101c34-ad7f-4ce1-8a86-567aa248329a adresinden ulaşılabilir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol