Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi

Bu haber kez okundu.

TOBB 78. GENEL KURULU YAPILDI

Gündem maddeleri görüşülerek oylandı..,

Toplantıda, Hesapları İnceleme Komisyonu Başkanı Sedat İşeri, Mevzuat Komisyonu Başkanı Fahrettin Özün, Ekonomik Raporu İnceleme Komisyonu Başkanı Ferhat Çağlayan, Dilekleri İnceleme Komisyonu Başkanı Ahmet Ozan Kara, Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı Göksel Başar, Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Dursun Dağdelen, Vergi Komisyonu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Ekonomi Politikası Komisyonu Başkanı Nurettin Karslıoğlu ve Basın ve Yayın Komisyonu Başkanı Semra Tozaraydın tarafından komisyon sunuşları gerçekleştirildi.

Türkiye-İspanya Ortak Ekonomi ve Ticaret Komisyonu (JETCO) 2. dönem toplantısı dolayısıyla İspanya'nın başkenti Madrid'de resmi temaslarda bulunan Ticaret Bakanı Mehmet Muş, gönderdiği video mesaj ile Genel Kurulun hayırlı olmasını diledi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Genel Kurul sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “81 il ve ilçelerden katılan tüm delegelerimize teşekkür ediyorum. Oda ve Borsalarımızla birlikte üyelerimizin sıkıntılarını takip etmeye, dile getirmeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi.

TOBB Türk iş dünyası için çok değerli bir kurumdur

TOBB 78. Genel Kurulun Türk iş dünyasına hayırlı olmasını dileyen Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ülkemizin modern dünyada hak ettiği yerde yerini alabilmesi için çok değerli hizmetler üreterek ülkemizi her platformda laiki ile temsil ediyor. Çok yoğun mesaisi ve mücadelesine yakından şahit olduğumuz Genel Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na iş dünyamıza yaptığı katkılar ve özverili gayretleri nedeniyle şükranlarımızı sunuyoruz. Elazığ TSO TOBB Genel Kurul Delegelerimize de toplantıya katılımları ve sağlamış oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyor, 78. Genel Kurlun camiamıza hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol